Tick tack, tick tack ..

Tiden bara rinner iväg och nu är det helg igen, det firar jag genom att ta en kall öl tillsammans med Maja.

Imorgon får jag besök ifrån Sverige, herr besök... Dennis ska komma och hälsa på, ja trots att det är som det är mellan oss. Ja nog pratat om det, nu byter vi ämne till att vi imorgon äntligen blir av med den gamla lägenheten. Vi har beställt en städfirma som ska komma och städa den, vi känner att vi är fem personer som lägger 280kr var för att slippa städa den äckliga lägenheten, det är för oss värt varenda krona. Jag vill bara slippa se den och bara fokusera på vår nya, det är så mycket jobbiga minnen och händelse i den förra så att man vill bara få gå vidare. Maja ska träffa hyresvärden och fixa depon, så snart får vi in 5600 norska kronor var på kontot :) Sitter fint nu när vi ska betala ut en ny depoavgift på 14000kr var :P Ja man har ett säkert sparande när man blir tvungen till att lägga ut pengar, så länge man inte förstör lägenheten man hyr. Men det skulle vi aldrig göra, iallafall inte med vilja.

Jag har inte så mycket mer att säga, nu väntar Maja på mig och jag ska ge henne sällskap*
Ha en fortsatt trevlig kväll.. om mindre än en vecka så är jag i Sverige, men inte i min hem ort, utan nej jag ska till staden Göteborg. / Nina


Dubellpass

Hallå.
Just nu sitter jag på kontoret på jobbet, jag har precis blivit klar med mitt kvællspass. Idag har dagen varit lång, jag børjade klockan åtta imorse och blev nu precis færdig med kvællspasset. Det ska bli skønt att få ta tricken (spårvagnen) hem och bara komma in innanfør dørren och slænga av sig alla klæder. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba 8-15:30. Hårt att jobba tre pass så tætt inpå men det ær pengar man tjænar såv då kan man inte tacka nej. Nu ska jag skynda mig på så jag hinner med en trick. Ha en god kvæll och hoppas ni gillade bilderna som jag la in igår. / Nina


Bilder på vår nya lägenhet.

Nu äntligen ska ni få se på hur vi bor, skillnaden mot att vi nu idag bor 3 personer på 90kvm mot att vi tidigare bodde 6 personer på 56kvm. Kan säga er att det är luftigt, mer hemtrevligt ovh betydligt mycket skönare med att få plats med allting som man behöver ha i ett normalt hem.

Jag tänkte börja med att visa er hur vår hall ser ut som man kommer in i , den är väldigt lång och rymlig, den består mestadels av väldigt stora spegelgarderober som går längst med hela hallen.

Hall bild 1Hall bild 2

Hall bild 3

Hall bild 4Sen nu tänkte jag visa bilder på badrummet som ni kan se är rakt fram ifrån att man kommer ifrån hallen.

Badrumsbild 1Badrumsbild 2Badrumsbild 3Badrumsbild 4Badrumsbild 5Badrumsbild 6

Nästa rum blir att få se in i tvrummet, det ligger till höger när man är i hallen.

Vardagsrumsbild 1

vardagsrumsbild 2Vardagsrumsbild 3Sen har vi en balkong som är längst in i vardagsrummet och tog två bilder där, den ser dock inte så fin ut just nu men det är trots allt vinter :)

Balkong bild 1Balkong bild 2Sen kommer bilder på vårt kök, det ligger i vänster om toaletten när man är i hallen

Köksbild 1Köksbild 2Köksbild 3Köksbild 4Sen kommer våra två sovrum, först kommer bild på mitt och Josefines. Färgen kanske inte är den bästa men vi har försökt göra det så mysigt som det går.

Josefines och mitt sovrumsbild 1Josefines och mitt sovrumsbild 2sen kommer Majas sovrum, ja hon fick ett eget rum eftersom det var hennes önskan.

Majas sovrumsbild 1Majas sovrumsbild 2Majas sovrumsbild 3

Så det var alla bilder som jag har lyckat ta på bår lägenhet, fin va? Det är vi själva som har köpt alla möbler och all inredning. Vi är inte helt färdiga, lite små saker fattas som t.e.x gardiner i köket eller en tavlor i våra sovrum, men en bra början eller hur :)? Föresten la ni märka till de två tavlarna som syns i vardagsrummet? Det är faktiskt jag och Josefine som har varit kreaktiva och målat dessa, den med vit bakgrundsbild är Josefines och den andra med rödbrun bakgrund är min. Riktiga konstnärer eller vad säger ni?

Josefines tavlaMin tavlaNu ska jag betala lite räkningar, usch usch.. mkt pengar som har gått åt i Januari! Och ännu mer ska spenderas.. Ni får ha en fortsatt trevlig helg, saknar er alla där hemma. Puss och kram / Nina


Som jag lovat er.

Jag håller mitt löfte och är här nu igen.
Det är kväll i Oslo och jag sitter inne på Majas rum och pratar med henne och Jesper. De latmaskarna tillbringar sin mesta tid tillsammans i en säng? Tråkigt för oss men roligt för dem, eller? Jag hoppas de är kul, iallafall skönt? Nej nu ska jag inte vara sån, men ni känner till min humor, den sträcker sig inte längre än så.

Idag har jag varit flitig, jag har storstädat vor nya lägenhet i hela fem timmar, alladeles själv! Duktig jag vet.. men nästa gång är det någon som gör den tjänsten för mig, eller hur mina söta flickor? :) Jag har också varit duktig och tagit kort på lägenheten, men jag hinner inte lägga upp dem ikväll men ska försöka att hinna med det imorgon, bara man lyckas slita datorn ifrån nörden Maja :P Hon sitter nämligen ihop med datorerna i detta hem!
Som sagt, ska bli skönt att få en egen !

Nu ska jag lämna dessa tutterduvor och bege mig ut till Josefine som just nu badar, jag tänkte antingen är jag en snäll flicka som sätter mig i soffan och väntar på att hon ska bli färdig, eller så är jag stygg och släcker på badrumet så hon inte ser något, sen öppnar jag dörren och låtsas vara flickan i the ring, vi såg nämligen den filmen igår och då kan det sitta kvar i att man är lite extra rädd för att vara ensam i mörkret, iallafall om man frågar mig som är extremt mörkrädd! Nej nu ska jag som sagt dra mig, ses imorrn / Puss & kram Nina


Tillbaka

GOD KVÄLL

Äntligen har jag tillgång till internet i den nya lägenheten, det tog tid men nu har vi gått och köpt oss en internet sladd som fungerar som den ska ! Tyvärr kan bara en sitta vid datorn eftersom vi inte har någon router, men tänkte blinka lite till min storebror och se om han har någon extra hemma som vi kan få låna.

Nu väntar jag bara på att få min dator, ska bli så himla skönt att ha en egen, plus att den ser ut att vara otroligt snygg och det gör att man bara kommer vilja att anavända den ännu mera :D eller hur ? Jag är alltid så när jag köpt nya prylar som exempel mobiler som jag för ofta köper nya :P

Nu ska jag gå och mysa i soffan, vi hade nämligen inflttningsfest här igår och idag är man lite sliten :)
men det var allt trevligt, kvällen kunde väl dock ha slutat lite annorlunda. Men men , människor och alkohol :D
 / NinaEtt helt nytt år framför oss


God kväll.

Jag ser att jag har slarvat med att inte blogga, dålig stil av mig men nu ska jag vara flink och skriva ett.
Idag har jag jobbat (som vanligt) och just nu sitter jag i vår lägenhet med Josefine och Maja. Vi sitter just nu med var sin dator och är inne på internet, ovanligt? Skulle inte tro det... Men det fördriver tiden när man inte har något att göra för stunden :)

Idag har jag bokat biljetter till Sverige :) Ska dock inte hem till Kisa utan jag ska åka till min syster i Göteborg och hälsa på henne :) Jag åker den 3 februari och stannar där till den 7, då är det raka vägen tillbaka till Oslo! Mamma och pappa kommer också till gbg, men dem dyker upp den 5 februari som är på fredagen. Känns otroligt skönt att de också kommer och hälsar på! Saknar dem så mkt* Något annat kul är att pappa kommer att ta med min ny köpta dator som vi beställde på internet idag :D Det är en Elegant mini-PC i lyxigt rosa blom-mönster! HP Mini 110c-1190eo. Ja jag är så himla nöjd över mitt val.  Här ser ni en bild på hur den ser ut ...

1/4


Nej nu ska jag avrunda mig och gå,  hoppas alla har fått en bra start på det nya året! Kan säga att jag tycker verkligen att jag har fått det, ny lägenhet och allting* :) Hade så bra Kram Nina

RSS 2.0