Lugn tisdagskväll i Oslo

Hello.

Blogga visst aldrig igår, ibland går tiden alldeles för fort. Bäst att jag är duktig och skriver ett par rader nu när jag ändå är aktiv på internet, för man vet aldrig när det försvinner.

Idag har jag jobbat, (som vanligt) och nu sitter jag här och är fortfarande tagen efter hur Andra avenyns senaste avsnitt slutade... Det var väldigt spännande och jag fick en konstig känsla om att det kändes som ett avsnitt som kan ha varit säsongsavslutning, men det kan väl inte stämma? För då har jag verkligen missat någonting, nej jag hoppas verkligen bara att jag fått fel känsla och jag ska snart kolla upp på Svt hemsida om vad det står. Som jag säkert redan har nämnt tidigare så har vi inga svenskan kanaler här hemma, vilket innebär att Andra avenyn är det ENDA bra svenska tvprogrammet som jag kan följa ifrån Oslo, så det får ihelt enketl inte vara uppehåll just nu. Punkt slut!


Så nu släpper vi det ämnet och så ska jag berätta för er om att Willepille kom tillbaka ifrån Sverige igår. Alltid lika trevligt att ha honom hemma igen, eller vad säger vi flickor? Det behövs allt en tupp i hönsgården, även om tuppen kan vara lite allt för pilsk på sina hönor och att han lite för ofta sprätter hej vilt omkring sig i allas gemensamma hönsgård. MEN det är han iförsig inte ensam om, eller vad säger hönapöna Josefine ;)? Vilket fall var det trevligt att han nu är tillbaka och ännu trevligare var det när han överaska alla med svenska gåvor :) Den här gången så var det JORDNÖTSRINGAR, som jag ÄLSKAR mest av allt när det gäller onyttigt snacks. Sen var det också chips, som självklart också är gott. Tack för det Willsen V



Nu ska jag kila / Nina



Twilight på hög nivå

God kväll.

Nu snart ska jag och mina rumisar+ lite vänner se Twilight här hemma, för att sedan bege oss till bion och se "Twilight new moon". Det ska bli trevligt och jag hoppas verkligen att den lever upp till våra förväntningar*

För att prata om något mer som är trevligt och för den delen väldigt skönt så har jag precis bokat en tid för taktilmassage. Jag fick det i present av Frida när jag fyllde 20 och känner att ska jag hinna utför det innan tiden går ut på presentkortet så gäller det att passa på nu när jag är hemma i Sverige. Ska bli så skönt och det är av Fridas mamma som jag kommer få det av. Ja som ni alla kanske vet så älskar jag all slags massage som finns, allt ifrån lätt beröring till hård massage som tar bort knutar.
Ja nu får ni ha en trevlig kväll, så hörs vi av snart igen. / Nina







Det börjar närma sig.



Här ovanför ser ni vart min, Josefines och Majas resa ska bära av till våren 2010. Som ni ser så blir det att börja med Australien, sen beger vi oss till Thailand, efter det Laos, sen Kina och slutligen en weekend i London* Känns verkligen overkligt, jag längtar så himla mycket.

På tal om festandet igår så måste jag erkänna att jag brutit mitt löfte. Det togs knappt några bilder igår, men jag lovar att imorrn lägga ut de få bilder som togs. Vi hade iallfall trevligt och kvällen sluta med att Ivan och Mustava, två arbetskamrater sov kvar hos oss. Idag sov jag ut till klockan elva, sen var det bara att gå upp för att hinna piggna till för att sedan orka ta mig till jobbet. Jag lyckades både bli piggare och ta mig till jobbet, trots att det kändes hårt* När jag väl kommer hem så möts jag av en festsugen Maja, Josefine och Lisa. Jag tackade artigt nej på deras ideer och kände att det fick bli en lugn hemma kväll för mig idag, om jag nu ska orka med nästa veckas jobbpass. Det blev att jag spenderade min tid på skype, där jag och Dennis pratade hela kvällen samtidigt som vi hade webbcameran igång och såg varandra :) Känns helt otroligt att Dennis faktiskt kommer hit om exakt fyra dagar... Det ska bli så roligt och mysigt* Nej nu ska jag stänga av datorn och sova, klockan är snart halv fyra.
God natt / Nina


Helgen invigs med fest*

Hallå hallå!

Hoppas allting är så bra det kan vara hos alla där ute i världen, här är det iallafall toppen!  
Jag har precis blivit klart med min frisyr, sminkning och klädval som ska gälla för utgången ikväll. Som ni förstår är det som vanligt fest till helgen här hos oss på Nedre slottsgate* Vilka som ska med vet jag inte riktigt än men det ser ut att bli jag, Maja, Josefine , Tina och hennes pojkvän Daniel. Wilhelm ska inte vara med ikväll eftersom han är hemma i Sverige och hälsar på. Övriga som ska vara med och festa ser ut att bli lite jobbarkompisar och sen Emma, en svensk tjej som också kommer ifrån Kinda trakterna. Ja det blir nog en rolig kväll och den utvalda krogen är ett ställe där man har Rockstil, vilket är andledningen till att vi tjejer har spelat med och klätt oss efter krogens teamam "rockigt". Ni får kolla in bilderna som jag antaligen lägger in imorgon så får ni se om ni tycker att vi lyckades med vårt mål*

Nej nu vill Maja ha datorn så bäst att runda av, hoppas ni också får en trevlig kväll!
psst.. jag ska orka jobba kväll imorgon så håll tummarna :D / Nina


Det närmar sig

Nu känns det som julen börjar närma sig, och varför de? Jo jag var på posten idag och hämtade ut mitt paket som jag har fått av min syster. Det fick inte plats i brevlådan så jag blev tvungen att hämta ut de. Jag visste vad paketet innehöll men jag visste inte att innehållet skulle vara så pass stort som det faktiskt var. Ja jag hade nämnt för mamma att jag ville ha en julstrumpa här i Oslo som jag kan hänga upp och hoppas på att en Nisse kommer och lägger något gott eller värdefullt i den när man vaknar på julaftonsmorgon :) Rättare sagt än gjort så går min syster och köper en julstrumpa åt mig och säger att hon ska skicka en på posten, och ja som ni ser så fick jag en men håll med mig om att ni aldrig sett än så stor förut? Ja, min syster måste tycka att jag har varit väldigt snäll iår och att jag är värd att få en hel del i min julstrumpa. Har ni varit snälla iår, tänk efter ordentligt innan du väljer storlek på just din julstrumpa. ;)





Idag startade min dag med att jag och mina trogna arbetskamrater var på en utbildning om ett dataprogram som vi måste kunna använda när vi rapporterar om hur dagen har varit upplagt. Kan säga att både jag och Maja såg ut som två stora frågetecken, medans lilla Josefine arbetade på och skrev som om hon aldrig skulle ha gjort något annat i sitt liv. Nej det blir inte roligt att få ha mer ansvar över saker och ting, mycket skönare att bara få lämna in alla papper och att någon annan får skriva rent dem, som vi haft det tidigare...
Nej nu ska jaga avrunda och försöka att se lite på det senaste Andra avenyn avsnittet som släpptes igår!
Ha en trevlig kväll / Nina


Fri dag

Idag har man varit ledig ifrån jobb och alla förplikter som man kan tänka sig.
Jag började min dag med att sova ut till tolv, sen klev jag och Tina upp och åt en god och ordentlig grötfrukost.
Våra planer var sen att fixa iordnings oss och gå ut på stan, vilket vi också gjorgde. Tina var ute efter att få köpa en vinterjacka som hon hade spanat in på Vera moda. Tyvärr fanns inte den men hon hittade en hel del annat att köpa sig, som tur mycket på rean så hon fick en hel del för pengarna.
Ska vi sen komma till mig så ja, jag skulle lämna tillbaka en svart kjol som jag var dum nog och köpte i fredas för att ha till julbordet. För som vanligt använde jag den inte, som jag alltid gör med just kjolar jag köper impulsivt. Hur som helst så var jag duktig och lämnade tillbaka den, men istället handla jag nya saker för de pengarna ( och lite till). Men jag handlade faktiskt ett svart linne ifrån H&M, jätte snyggt och det var en cool dödskalle på den. Sen köpte jag ett par zebra örhängen, ett par svarta leggins med dragkedja vid foten och en grå stor mössa. Nu har jag syndat jag vet, men jag lämnade tillbaka en kjol för 249 kr och köpte istället allt det jag räknade upp för 320 kr. Man kan tycka att jag har syndat, men jag är stolt att jag faktiskt lämnade tillbaka kjolen och jag handlade inte för så mycket mer, 70 kr mer om man ska vara exakt :)

Nu annars sitter jah här och har precis "spisat", ätit som det betyder på svenska. Min måltid blev idag kokt ris, stekt skinksnitzel och en vitlöksås till. Mycket gott och jag känner mig precis lagom mätt. Kan nog ärlig säga att vi i detta boende, (förutom lilla Josefine) men vi resterande äter väldigt lyxit för att vara en del av alla svenskar som är här och bor som vi gör för att tjäna ihop pengar. Man kan leva som vi gör om man är smart och handlar med mycket ifrån Sverige, sen tycker vi att det är viktigt att man får i sig ordentligt med mat, ja alla är vi olika.

Imorrn blir det till att jobba igen, har fått jobb för tis-fre än så länge, men jag hoppas även få jobba ett pass på lördag eftersom nästa helg ska jag vara hel ledig pga jag får besök ifrån Sverige :) Dennis ska äntligen komma hit och se hur jag bor, men han är nog mer intresserad av få träffa mig än att se hur jag lever. När han väl kommer hit så kommer det att vara exakt en månad sen vi sågs. Känns som en lång tid den här gången, men blir väl så nu när man väl har setts en gång. Sen kommer det bara att dröja två veckor till nästa gång vi ses eftersom jag boka igår biljett hem till Sverige, vilket blir mellan den 9-13 december. Ja vi har fått våra jobbscheman nu över jul/nyår om jag inte redan har nämnt de. Så det blir att för första gången i mitt liv, till att bryta trenden och fira en jul utan familjen Andersson. Ja den kommer att firas tillsammans med mina sambos här och det känns både roligt och spännande, men samtidigt konstigt eftersom jag vet att man helst vill fira den tillsammans med familjen. Men nu vet jag också om att min storesyster ska inte heller komma hem till jul eftersom de ska fira hemma hos sig iår och för första gången. Tidigare har de åk varanat år hem till oss i Kisa eller hem till hennes man Fredriks föräldrar. Men det är lärorikt att pröva på nya saker, det vet jag av erfarenheter sen tidigare.

Har de senaste dagarna fått höra om hur hemsk jag är som person, kan nog ärligt talat säga att jag aldrig fått höra så mycket hemska saker av en och samma individ som jag fått höra nu. Det lustiga är att orsaken till att jag fått höra det här och varför jag fått en person och tycka allt det här om mig är för att det ifrån en början hände en skitsak i att jag gjorde ett litet fel som vem som helst kan göra emot någon. Jag har till och med bett om ursäkt men ändå är det inte nog och man får bara höra ännu mer om vilken dålig människa man egentligen är. Jag har läst upp allt jag skickat som svar till det jag fått höra om mig och alla som har fått läsa det tycker exakt som jag. Det tycker jag bara bevisar att jag kan känna att jag inte gjort ett enda fel, jag gjorde helt enkelt rätt som bad om ursäkt och jag gjorde verkligen rätt i mina svar och nu mitt slutliga rätt i att säga att jag inte behöver någon sådan komplicerad och kränkande vänskap av någon. Punkt slut

Nu ska jag gå ut och ta ett kvällsbloss samt njuta av vädret, för vilket härligt väder vi har haft idag/ Nina


Baksmälla/Myskväll

God kväll.

Igår hade vi personalfesten och det var väldigt trevligt. Dock spåra väl någon person men det är den som får skämmas och inte jag. Kvällen var iallafall trevlig och det var väldigt roligt när de äldre bjuder på sig själva och visar att de också kan festa loss* :) kvällen sluta också extra trevligt för vissa personer , eller vad säger ni vikarier?

Idag blir en lugn kväll med mys och så eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba.
Känner mig också lite nedstämnd så en myskväll passar verkligen in idag, en kväll som består av trevligt sällskap och att äta gott. Dennis skrev ett sms om att han skulle ringa mig ikväll så snart hoppas jag telefonen ringer så man kan få höra en röst som ger mig magpirr. Nej ni fick precis ett sms nu efter att jag skrivit dessa rader om att han inte hinner ringa mig för han ska jobba. Tråkigt men har jag tur så ringer han mig lite senare ;)

Avslutar det här inlägget med att skriva ett par mer djupa rader

"Liven förändrats under hela ens levnadstid, ja allting kan inte alltid va som det en gång har varit.
Det är inte farligt med föränringar i livet,  med motgångar som man stöter på eller att upptäckta nya känslor. Nej allting kommer bli förändrat, det är ingenting som man kan göra någoting åt och det är  oftast bara bra."
Kom ihåg det/ Nina


Julbord/Personalfest

Torsdagkväll, imorrn är det fredag igen...

Som sagt snart är det helg igen och imorgon är det julbord/personal fest som gäller. Kommer känna mig så sterssad med att hinna bli klar i tid till festen börjar eftersom man ska vara där halv sex och vi slutar jobbet klockan tre. Men det får bli att försöka vara så effetktiv som möjligt och hoppas på att man inte blir tvungen att prova hela sin garderob. Tror jag har bestämt mig för att ha mina lackins leggins men vad man ska ha till det är frågan de.

På lördag blir det en lugn kväll eftersom jag ska jobba tidigt på söndag, men det kan vara skönt att ibland också ta det lite lugnt, eller hur? Nej nu ska jag avsluta mitt inlägg och se klart på filmen som vi ser. / Nina


Tiden bara rusar iväg

Gäsp. gäsp säger jag bara.. nu har man haft ett 7 timmars arbetspass och det gick bara bra.
Just nu sitter man hemma i lägenheten och funderar på vad jag ska laga för mat, känner att jag är väldigt hunrig men att jag egentligen inte har någon speciell ork till att laga något. Känner att jag får vänta lite och ser så länge på Andra avenyn tillsammans med Maja. 

Är det någon som kan hålla med mig om att tiden vi lever går otroligt fort. Det slog mig när jag satt och kollade på nytagna bilder som min syster tagit på sin son Samuel, mitt otroligt söta systerson. Det är snart nu 3 månader sen vi sågs och jag fick kolla en gång extra för att verkligen se att det var han. På första bilden som ni ser så är det hur Samuel såg ut sist jag träffade honom. På bilden under så ser ni ett nytaget foto, visst har den lilla gobiten vuxit och fått betydligt längre hår! Nej nu känner jag verkligen att jag saknar min familj, blir att besöka Sverige snart igen...

Samuel och Carolin som ser ut att busa i deras kök


Se vilken otroligt söt Nisse



Nej nu ska jag försöka se på Andra avenyn / Nina


"Himlen har fått en ny ängel idag, men tyvärr har också en samtidigt lämnat jorden"

Klockan är 01.30 och jag sitter uppe sent igen.. Jag vet att jag borde lagt mig för länge sen och jag kommer vara alldeles slut imorgon när jag väl ska upp. Jag ska inte skriva något långt inlägg utan jag vill bara få skriva några rader till en person som inte längre finns ibland oss här på jorden.



"Du var och är en person som betyder väldigt mycket för familjen Andersson och för många, många fler personer här på jorden. Jag vet att läkarna gjorde sitt yttersta och att det var en chansning som togs, tyvärr slutade den inte som vi hade hoppats på. Ja, du kommer alltid leva kvar i våra minnen, jag kommer alltid minnas dig som en positiv person till livet, en person som alltid fick mig att le" .L.

God Natt


Hemlängtan

God kväll.

Just nu sitter jag i vår lägenhet och är väldigt behov av att få gå på toaletten, tyvärr så har vi inte haft något toalettpapper på hela dagen så jag får hålla mig tills imorgon.
Idag har jag jobbat dag, och det gick bara bra, imorrn blir det till att jobba kväll och det känns så där eftersom jag ska ha en äldre dam på uppläring. Känns lite konstigt att jag ska lära en person som är betydligt äldre än mig om hur man arbetar på vårt jobb, när hon har mer erfarenhet än mig inom yrket. Ja man får hoppas på det bästa, hon ser trevlig ut och är vi på det området som jag helst vill jobba kväll på så blir det rätt soft med att vara två personer. Nog pratat om jobbet, för att istället komma till min överskrift...

Ni förstår att de senaste dagarna, eller rättare sagt veckan så har jag haft en väldigt hemlängtan...
Vill bara få komma hem och träffa familjen och vännerna, få komma hem och spendera tid tillsammans med personer som jag saknar orehört mycket.
Ja, jag längtar verkligen tills på fredag då får får ut vårt schema över hur vi jobbar i jul/nyår. Jag hoppas verkligen att jag får bra tider, och att jag får jobba samma tider som Maja eller Josefine. Jag menar det vore inte så kul att jobba själv kväll på julafton när man vet att alla andra sitter hemma och myser i lägenheten. Nej jag håller tummarna helt enkelt.

På tal om att byta ämne, mina tankar är just nu förvirrade om vad man egentligen vill sattsa på att verkligen utbilda sig till. Vad ska jag verkligen lägga min själv till och i vilket område ska jag i slutaendan jobba med när jag är 25-30? Det känns som man inom de närmsta två åren måste bestämma sig, man ska göra ett val som kommer påverka ens framtid, och jag kommer vara mellan 20-22 när jag gör det här valet. Nej jag känner mig verkligen klyven och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna bestämma mig.. Det är svårt helt enkelt, får helt enkelt bara hoppas på att jag slutligen gör rätt val, att det jag väljer att sattsa på verkligen är rätt för mig.

Nu ska jag snart krypa i sängs, hoppas alla ni som vet att ni betyder något för mig har det bra, tänker på er 
God Natt / Nina


Fredagens bravader

Nu sitter man vaken sent, ska säga er att man gäspar inte bara en gång utan om och om igen.
Igår var det som sagt fest och även jag och Micaela drack vin, även om vi inte gick med ut. Kvällen slutade dock inte som jag trodde, det blev onödigt tjaffs som bara fick mig att avrunda kvällen tidigare än vad som var tänkt.
Men men tjejer är "tjejer" som alla killar brukar uttrycka sig... Tänker iallafall visa lite bilder ifrån gårdagen;


Maja dansar loss som vanligt ;)


Sara som va och hälsa på oss och så Josefine


Jag och Mickis, gumman saknar dig redan .v.


Vår arbetskamrat Fia var här, dock är det inte en bild tagen ifrån festen


Sara och Maja syndes mest på dansgolvet och det kunde se ut hur som helst ;)


Sötisen ..


Arbetskamraterna Fia, Jesper och Maja myser till de lite i soffan

Samtidigt så var jag, Josefine och Micaela ute i trappuppgången


Jag ska självklart vara med och försöka lyckas med en bild
 

Micaela blev också sugen



Josefine, alltid lika perfekt :P



som avslutningsbild så kom jag på en till med ett av våra vackra paraplyer !



Nej nu är klockan 03:12, dags att sova ! God natt

Så var det helg igen :)

Okey nu är det fredag igen och just nu sitter vi hemma och myser i lägenheten.
Vi fick för en liten stund sen besök av en svensk tjej, Sara Hjärne som är Majas och Josefines kompis. Hon ska vara här och hälsa på till på Tisdag och det känns bara roligt.
Tyvärr så har jag en tråkig nyhet att berätta ... Micaela ska flytta tillbaka till sverige igen. Det känns tråkigt men det är magkänslan man ska följa och hon känner nu att  hon inte mår tillräckligt bra för att vara kvar. Det var en kort men väldigt trevlig visit och jag önksar henne all lycka till att hon kan tjäna ihop pengarna till resan i Sverige och att hon kommer må bättre med tiden.

Min helg i helgen kommer bestå av att idag ska jag antingen ut och festa eller så ska jag mysa med Mickis, speciellt nu när hon ska hem snart! Vill uttnyttja tiden så mycket som möjligt!
Sen till imorrn så blir det till att jobba kväll, sen ska jag festa, utgång och för en gång skull lyckas gå ut på en krog där man kan dansa lite! För varje gång de andra rumisarna har gått ut på ett sånt ställe så har jag haft oturen att få jobba tidigt dan efter! Men nu vänder turen och jag är ledig på söndag.

Nej nu får ni ha en trevlig kväll, jag ska snart hoppa in i duschen... / Nina


Onsdags mys tillsammans med min Mickis .V.

Nu är klockan som vanligt runt elva tiden och jag sitter här och får ångest över att jag fortfarande är vi vaken!
Jag tänker alltid på när klockan ringer på morgonen "ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg till nästa dag" men inte blir det av. 

Idag jobbade jag som sagt tidigt och det var faktiskt skönt att få ha en ledig eftermiddag. Ikväll har jag och Mickis myst till det lite extra med att vi gick ut runt åtta tiden till ett mysigt Cafe och tog en Brownies och en enkel Moca. Det var jätte trevligt och väldigt mysigt, samtidigt satt Maja och Josefine hemma i lägeneheten och åt god mat tillsammans med deras vänninor, Fia och Amanda. Ja det var en trevlig kväll och nu ska jag hoppa i säng men ni får ha en trevlig avslutning på kvällen så skriver jag ett par rader snart igen. / Nina
  

Här ser ni vårt fika och så ser vi även en söt bild på Mickis


Galen Hamster

Måste bara visa det här.. När jag låg i sängen hemma i Sverige och myste med Dennis så kom den här konstiga reklamen helt plötsligt igång. Kan säga att jag först fick chock och blev väldigt äcklad! Men nu idag efter att ha kollat på den ett par gånger så kan jag inte sluta skratta. Ta en koll och se hur er reaktion blir.

http://www.youtube.com/watch?v=r4pLFOT71TU&feature=related


Beroendet tog över igen...

God kväll.

Igår blev det tyvärr inget bloggande eftersom jag satt och hjälpte Tina med att fixa hennes blogg och precis när vi var klara och jag skulle blogga på min så slutade internet att fungera! Men men skriver om gårdagen nu istället. Jag var som sagt ledig och tillbringade min dag tillsammans med Mickis! Vi gick på stan och jag var ute efter att hitta ett par svarta lackleggins, vilket jag också gjorde, men tyvärr var det inte det enda som jag föll mig i smaken.  Nej jag kunde tyvärr inte hålla mig, det sluta med att jag stod i ett provrum och hade massa klädesplagg, och jag som inte ens får shoppa loss! Nej jag tog som tur faktiskt steget till att säga ifrån till mig själv och tvinga mig lämna tillbaka alla kläderna, (nästan iallfallal). Jag hade bestämt sen innan att jag skulle handla ett par lackleggins och det gjorde jag men sen blev det också att jag handalde ett jätte snyggt svart linne, som är i spets och genomskinligt, lite svårt att förklara.  Sen handalde jag ett par svarta tunna leggins och två par örhängen. Ja jag föll för mitt beroende som vanligt men ni ska veta att jag hängde tillbaka ett antal plagg som jag egetnligenn ville ha. Som avslutning så gick vi på donken, (som vanligt) en dålig vana som vi har här i lägenheten...

Här ser ni en bild på hur lacklegginsen ser ut och sen nedanför ser ni syndar bilden



För att komma till dagen som har varit idag så hade jag även sovmorgon idag. När jag väl kom upp så åt jag en god frukost tillsammans med rumisarna Mickis, Tina och Willepille! Vi hade även besök av Tinas bror och hans tjej Micaela. Ja det var lite pinsamt bara att vi hade så stökigt när vi väl fick lite besök :) Men det tog jag och Mickan tag i och vi hade storstädning idag så nu är lägenheten så ren och fin som den kan bli! Sen begav jag mig till jobbet vid tre för att jobba kväll. Nu igen är jag hemma och sitter här i lägenheten med hela lilla familjen. Josefine har precis krypt i sängen eftersom det är hon och jag som jobbar tidigt imorrn. Wille sitter samtidigt och spelar på sin gitarr medans Maja och Tina sjunger med! Mickis sitter närmst jämte mig, men hon ser mest ut att bara vara fundersam, undrar vad som är i hennes tankar, Johan kanske? Jag själv sitter här och bloggar, samditigt som jag försöker prata lite med Dennis. Han tycker nog jag är lite tråkig så ska nu därför avsluta detta inlägg och förhoppningvis hinna skriva ett par rader med honom så Hade


En sömnlös natt

Gäsp, gäsp..

Idag har det varit lite halv segt på jobbet. För det första så kunde jag inatt bara sova i ungefär tre timmar, eftersom det var fest här hemma och jag hade mycket att tänka på. För att sen komma till det andra så fick jag mycket avbeställningar på jobbet, vilket gör att man blir trött och slö. Mitt humör känns iallafall bättre nu, har öppnat mig men ska jag vara ärlig så känner jag mig lite utblåttad, vilket skrämmer än lite eftersom man ses lättare som svag. Men nog tal om det, nu ska jag försöka prata om lite mer positiva saker.
Imorrn förstår ni så är jag ledig, och det känner jag är verkligen behövligt. Jag ska njuta av att få sova ut och sen ska jag gå på stan tillsammans med Micaela, ni förstår jag behöver ha ett par lackleggins. 

I veckan som kommer nu så ska jag vara ledig måndag, jobba kväll tisdag och jobba dag onsdag-fredag. Jag hoppas att jag kan få jobba på lördag men söndag får jag inte enligt reglerna pga. jag jobbar söndag. *suck*
Nej nu behöver Micaela betala in lite räkningar på internet så nu får jag avrunda mitt inlägg. Hare så bra/Nina


RSS 2.0