NU bär det av :)

Äntligen bär det av :) Idag är det den 31 Augusti och det är dagen före jag åker iväg till Norge.
Just nu sitter jag hemma och ska packa ihop de sista sakerna och jag känner mig väldigt stressad eftersom det var nära att alla mina planer förstördes. Jag har nämligen inte fixat något pass eftersom man kommer in i Norge utan de, men sen fick jag igår reda på att man måste ha ett pass när man ska skapa ett norsk personnummer eftersom det behövs när man ska kunna skatta rätt på sin lön. Panik är det rätta ordet som jag greps av igår eftersom jag redan har bokat en biljett till Norge. Ja, ska jag vara helt ärlig så blev jag både arg och ledsen på mig själv att jag inte kollat upp allting bättre. Jag har därför varit inställt på sen igår att jag skulle behöva stressa in idag och fixa ett pass, sen åka hem till Sverige igen för att hämta ut det en vecka senare och sen åka tillbaka tillbaka till Norge. Men i oturen så har jag nu haft tur att allting löser sig ändå :) Jag ringde till polisen och pratade med dem och de sa att jag måste själv hämta ut passet, det är bara när man är under 18 ens föräldrar får hämta det, men de kunde vara så schyssta att de skickar passet  till Oslos polisstation när det är klart. 
Så ja nu är jag väldigt glad igen och nu måste jag skynda mig att hoppa in i duschen för Maja ska hämtas efter klockan tolv och sen ska Dennis vår kompis, [ min sockertopp ;) ] köra oss till Linköping med packning och allt. Plus att vi ska hinna in och fixa passet åt mig:P Maja och jag kommer sen att sova i Linköping inatt eftersom tåget imorrn går 06.05! Nästa gång som jag bloggar är jag nog framme i Oslo, så ta det nu lugnt allihopa här hemma i Sverige medans jag är i Oslo och gör det osäkert :)  / Nina Nina på äventyr , vad innebär det här?

Hallå Hallå ! Mitt namn är Nina och jag är en 20årig tjej som just nu bor i Sverige när den här bloggen skapas. Varför jag skapar den här bloggen är för att mina nära och kära ska kunna läsa och följa mig i min vardag när jag nu i september kommer att flytta ett tag. Ja, hör upp jag är en av alla dem svenskar som tänker pröva på hur det är att jobba i Norge. Det är jag och ett härligt gäng med kompisar som drar dit och de flestas mål är att åka till Norge för att tjäna ihop pengar till en resa som vi nån gång under våren 2010 tänker utföra. Självklart får gärna ni andra också läsa om ni lyckas komma in på min blogg och bli nyfikna. Bloggning kommer att ske så mycket jag kan men allt hänger på hur lätttillgängligt internet kommet att vara i Norge.  Den dagen jag börjar upptadera inlägg här blir dan innan jag far iväg.    / Nina
 

RSS 2.0